Thursday 22 November 2012

Waarom gebruik maken van een hydrocultuur waterkoeler voor mijn voedingsoplossing?




Met behulp van een water kouder voor een hydrocultuur voedingsoplossing kan zeer voordelig zijn voor de snelle en gezonde groei van planten. Een hydrocultuur systeem meestal gebruikt een circulatiepomp om de waterige oplossing circuleren rond het systeem of DWC, NFT of vloed en drain die warmte zelf bijdraagt ​​aan het water. Voeg toe aan dat de omgevingstemperatuur van de omgeving en binnen verlichting, temperatuur van het water in een indoor groeiende omgeving kan oplopen tot een niveau waar het water zuurstof vasthouden niveaus kunnen zeer slecht. Indien gegroeid in grond, planten wortels steeds bewaard bij een constante temperatuur natuurlijk, maar wanneer gekweekt in water de latente warmte-inhoud is water een goede geleider voor warmte uit de omgeving, dus waarom water wordt gebruikt als koelmiddel in automotive, industriële productie processen.

Planten Wortels vereisen een goede zuurstof niveaus

Planten wortels vereisen een goede zuurstoftoevoer en water kan meer zuurstof bij lagere temperaturen. In de meeste hydroponics systemen ideale temperatuur van het water moet tussen 22DegC zijn voor de winter en 24DegC een goede winter temperatuur van het water. Ziekteverwekkers zoals warm water en kan binnenkort greep in warm water. Wanneer water wordt afgekoeld de plant krijgt de juiste signalen en een goed niveau van zuurstof, die een belangrijke box tikt.

Water Chiller Versus Airconditioning

In de meeste indoor groeien gebieden het milieu kunnen heet worden als gevolg van verlichting en andere warmtebelasting. De meeste kwekers gebruiken een airconditioning unit om te proberen en direct bestrijden van de warmte bij de bron. Dit kan leiden tot problemen met vocht als een directe koeling proces kan veel vochtiger te nemen uit het gebied en droog de planten uit. Gedijen in warme vochtige omgevingen en kan hoge temperaturen en transpireren zeer effectief zolang de wortels koel zijn. Wanneer een waterkoeler wordt de omgevingstemperatuur en vochtigheid aanzienlijk hoger kan zijn dan de watertemperatuur en het zuurstofgehalte in het water worden niet beïnvloed door de omgevingstemperatuur.

Belangrijke opties bij het kopen van een Hydroponics Water Chiller

Het is zeer belangrijk om te kopen van een hydrocultuur water chiller met een titanium warmtewisselaar. Als uw koelmachine heeft nog een titanium warmtewisselaar dan besmetting tussen het metaal kan bederven de voedingsoplossing. Omdat veel hydrocultuur voedingsstof oplossingen hebben een hoge zuur of alkalisch gehalte kan aantasten goedkoop onedele metalen voor zover metalen peroratie en verontreiniging van het water wordt een probleem om je achtergrond waterstanden.

Pro's en tegens van een hydrocultuur water chiller

Pro

Een hydrocultuur water chiller bestrijdt warmte waar het er toe doet
Verbetert de zuurstof in het water
Weert pathogenen in de root massa van planten
Ideaal voor NFT, F & D, DWC en Aeroponics
Veel hydrocultuur waterkoelers hebben een luchtfilter die fungeert als een luchtfilter
Een water chiller droogt niet uit de kamer zoals airconditioning hoewel ze kunnen worden gebruikt in combinatie
Con's

De warmtelast van de waterkoeler moet worden uit de ruimte
Het geluidsniveau en trillingen van goedkope waterkoelers hinderlijk kan zijn
Goedkope waterkoelers niet beschikt over een titanium warmtewisselaar






Koop kwaliteit Hydroponics water chillers met titanium warmtewisselaars.

airconditioning, nadelen, diep water cultuur, overstroming en afvoer, hydrocultuur, hydrocultuur water chiller, NFT, voedingsoplossing chiller, pro's, waterkoelers, waterkoeler

No comments:

Post a Comment