Wednesday 19 December 2012

FLIR i3 Warmtebeeldcamera 60 x 60 Pixel Beeldkwaliteit




De FLIR i3 warmtebeeld-camera is een van de kleinste, lichtste en wordt geleverd met een revolutionaire, betaalbare prijs! Snel en eenvoudig te gebruiken, de i3 vereist geen vroegere ervaring een uitstekende thermografische beelden te krijgen. Gewoon 'point-opnemen-opsporen' van hoge kwaliteit thermische beelden die onmiddellijk geeft je de thermische informatie die u nodig hebt. Het is gemakkelijk om een ​​kritische gebouw probleem missen als u alleen met behulp van een plek IR thermometer. Een FLIR warmtebeeldcamera geeft u een totaal beeld van de situatie en instant diagnostische inzichten. Lokaliseert niet alleen een constructie probleem in een gebouw, maar toont de volle omvang van problemen.

Toepassingen zijn onder andere:

Leak Detection & Vocht
Elektrische en mechanische inspecties
Gebouw Inspecties
HVAC

Specificatie:

60 x 60 pixels beeldkwaliteit
2.8cm LCD-kleurenscherm
Uitstekende gemak-of-gebruik
Volautomatisch - 'point-and-shoot'
Compact en licht - slechts 340 g's
SD-kaart opslag van beelden
Rapportage en analyse software

Uitstekende gemak-of-gebruik
De camera's zijn zeer eenvoudig te begrijpen en te bedienen, ontworpen voor beginnende gebruikers. De camera's zijn intuïtief en worden geleverd met een complete handleiding.

Volautomatische
Produceert direct zogenaamde point-and-shoot JPEG thermische beeldvorming dat alle vereiste temperatuurgegevens draagt ​​en kan intern of extern worden opgeslagen, verzonden en geanalyseerd.

Focus beschikbaar
De vaste focus gratis lens maakt gebruik van de FLIR i3/i5/i7 in een handomdraai. Compact en lichtgewicht FLIR i3/i5/i7 weegt slechts 365 g, en is gemakkelijk op te slaan in een heuptas.

Extreem robuust
FLIR i-serie warmtebeeldcamera's zijn bestand tegen een val van 2 meter. Watersplash bewijs met een IP43 tarief.

SD-kaart opslag
Legt beelden met een unieke ID in radiometrisch JPEG-formaat, met alle temperatuurgegevens op een standaard miniSD-kaart. USB-bestandsoverdracht naar pc.

SOFTWARE
Rapportage en analyse software van FLIR Tools software is inbegrepen en de camera zijn ook compatibel met het krachtigere FLIR Reporter.

Meet temperaturen
Meet temperaturen tot +250 ° C en detecteert temperatuurverschillen zo klein als 0,10 ° C (0,15 ° C voor FLIR i3).

Meetfuncties
Spotmeter, vak met max. / Min. temperaturen, isotherm

Bekijk dit product op: http://www.orionairsales.co.uk/flir-i3-thermal-imaging-camera-60-x-60-pixel-image-quality-3280-p.asp


No comments:

Post a Comment