Friday 24 October 2014

EcorPro LD800 Loft Affugter og Air Filtration System 80 liter / dag 240V

EcorPro LD800 Loft Affugter og Air Filtration System 80 liter / dag 240V 


Designet i England med et øje til pålidelighed at gøre dette til en ægte langsigtet investering for enhver husejer. 




Den LD800 affugteren og filtrering system er designet til et areal på 3000sqf er luften i bygningen filtreret og tørret derefter ledes tilbage i bevarelsen næsten al den energi, der anvendes i processen med rensning, tørring og flytte luften. Frisk luft kontinuerligt trukket ind i hjemmet via et lavenergi ventilationsaggregat, som ligger i tag plads / utility-området loft. Når passeret gennem varmeveksleren i LD800 ventilationssystem luften er ren, frisk, filtrerede luft fordeles rundt i området gennem en række kanaler, som køres på hver beboelige rum. Luften fra de våde rum, dvs badeværelser, køkkener, toiletter, forsyningsselskaber områder mv kontinuerligt udvindes og filtreres tilbage gennem ventilationsaggregat. Varmen fra udsugningsluften overføres til den friske indkommende luft.

EcoR Pro LD800 er drænet ved hjælp af tyngdekraften til tag Eves eller en passende afløb. Kan bruges med en EcoR Pro HUMM14 ekstern lavspænding hygrostat. Mængden af ​​frisk luft udefra kan reguleres på LD800 med en skyder løftestang for at optimere effektiviteten og samtidig opretholde en regelmæssig strøm af frisk luft.

Uanset om en DIY eller en professionel installation, EcoR Pro LD800 er en kraftfuld og kompakt enhed med støjsvag drift og begrænset vibration, der blev givet en masse overvejelse samtidig være udformet. Kabinettet er fremstillet af en hård epoxylakeret metal og er meget hård. Den LD800 er stille i drift og kan sættes ind i et loft rum eller anden ubrugt plads.


specifikationer:

Produktmål (Pakket) (d / b / h) - 1000x550x600mm
Vægt (kg) - 28 nett / 30 brutto

No comments:

Post a Comment